Τι ψιθύρισε ο Ντάισελμπλουμ στο αυτί του Βαρουφάκη που προκάλεσε το «ουάου» του ΥΠΟΙΚ - iefimerida.gr

Τι ψιθύρισε ο Ντάισελμπλουμ στο αυτί του Βαρουφάκη που προκάλεσε το «ουάου» του ΥΠΟΙΚ

Φωτογραφία: Menelaos Myrillas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοι αναρωτιούνται τι ακριβώς ψιθύρισε ο πρόεδρος του Eurogroup Γιερούν Ντάισελμπλουμ στον Ελληνα υπουργό Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη στο τέλος της επεισοδιακής συνέντευξης τύπου των δύο ανδρών.

Διαβάζοντας τα χείλη του κ. Βαρουφάκη καταλαβαίνει ότι η αντίδρασή του ήταν ένα «ουάου» έκπληξης. Αλλά κανείς δεν άκουσε τι του είπε ο σκυθρωπός Ντάισελμπλουμ ο οποίος έφυγε εμφανώς ενοχλημένος από τα όσα άκουσε.

Σύμφωνα με το Mega, το οποίο επικαλείται αυτήκοες μάρτυρες, η περίφημη φράση του προέδρου του Eurogroup προς τον Γ. Βαρουφάκη ήταν: «Μόλις σκότωσες την Τρόικα» («you just killed troika»).

Σύμφωνα, πάντως, με άλλες πληροφορίες που διέρρευσαν από την Κομισιόν το βράδυ της Παρασκευής, ο επικεφαλής του Eurogroup είπε κάτι λιγότερο ευχάριστο στον Γιάννη Βαρουφάκη.

Με βάση τα όσα έρχονται από τις Βρυξέλλες ο κ. Ντάισελμπλουμ είπε στον Γιάννη Βαρουφάκη «Αυτό ήταν ένα μεγάλο λάθος» ( This was a big mistake) δίνοντας διαφορετική διάσταση στην στιχομυθία που σημάδεψε τον πρώτο γύρο επαφών Ελλάδας-ΕΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ