Αγρίεψαν τα πράγματα στον Παναθηναϊκό - Ζήτησε εξηγήσεις ο Γιάννης Αλαφούζος - iefimerida.gr

Αγρίεψαν τα πράγματα στον Παναθηναϊκό - Ζήτησε εξηγήσεις ο Γιάννης Αλαφούζος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Λεωνίδας Βόκολος ήταν αυτός που κλήθηκε να μεταφέρει στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού το μήνυμα της διοίκησης, λίγο πριν ξεκινήσει η πρωινή προπόνηση στο Κορωπί. Νωρίτερα ο Γιάννης Αλαφούζος είχε συνάντηση με τους Γιάννη Αναστασίου, Τάκη Φύσσα, Λεωνίδα Βοκολο και Δημήτρη Σαραβάκο περνώντας τους το μήνυμα, «ανοχή τέλος».

Ο ισχυρός άνδρας του τριφυλλιού μετέβη στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού νωρίς το πρωί και είχε συζήτηση για την εικόνα της ομάδας ρίχνοντας ουσιαστικά το βάρος στους ποδοσφαιριστές. Ζήτησε μάλιστα απ'όλα τα μέλη του τεχνικού επιτελείου και της διοίκησης να αλλάξουν στάση, κάτι που φάνηκε αμέσως μετά από την ομιλία του Βόκολου προς τους ποδοσφαιριστές.

«Βρίσκομαι δύο μήνες στο σύλλογο κι έχω διαπιστώσει ότι ορισμένοι δεν έχετε καταλάβει το βάρος της φανέλας που φοράτε. Δεν έχετε καταλάβει τι είναι ο Παναθηναϊκός και τι σημαίνει να παίζεις για αυτή την ομάδα. Να ξέρετε πως η ανοχή τελείωσε. Έχουμε πάρει τις αποφάσεις μας σαν διοίκηση και θα τις δείτε άμεσα. Στην ομάδα θα αγωνίζονται αυτοί που ξέρουν πού παίζουν, που έχουν τα κότσια και την προσωπικότητα», τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε «Επειδή βγήκαμε εκτός Κυπέλλου μη νομίζετε πως η χρονιά τελείωσε. Έχουμε το πρωτάθλημα μπροστά μας κι αυτοί π[ου μπορούν και θέλουν πρέπει να σκιστούν για το καλύτερο αποτέλεσμα. Οι υπόλοιπο να ξέρετε πως δεν θα έχετε άλλες ευκαιρίες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ