Ερντογάν προς Τσίπρα για το χρέος: Να είναι πιο συγκρατημένος -Η πολιτική δεν σηκώνει συναισθηματισμούς - iefimerida.gr

Ερντογάν προς Τσίπρα για το χρέος: Να είναι πιο συγκρατημένος -Η πολιτική δεν σηκώνει συναισθηματισμούς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν συμβουλεύει τον Ελληνα πρωθυπουργό να είναι πιο συγκρατημένος στις υποσχέσεις του σχετικά με τη διαγραφή του χρέους.

Σε παρατήρηση δημοσιογράφου περί «προεκλογικής δέσμευσης να μην πληρώσει η Ελλάδα το χρέος», ο κ. Ερντογάν είπε ότι ο πρωθυπουργός «πρέπει να είναι πιο συγκρατημένος σε ορισμένα μηνύματα που δίνει. Η πολιτική δεν σηκώνει συναισθηματισμούς. Πρέπει να υπάρχει μία ισορροπία στον λαϊκισμό. Διότι εάν στη συνέχεια δεν καταστεί δυνατόν να υπερασπιστεί κανείς τα εν λόγω μηνύματα, αυτό θα είναι πρόβλημα».

Τέλος, ο Τούρκος Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι θα συνεχιστούν οι καλές σχεσεις μεταξύ των δύο χωρών: «Οι διμερείς σχέσεις μας ήταν καλές και με τους προηγούμενους ηγέτες της Ελλάδας. Ελπίζω ότι το ίδιο θα συμβεί και με τον κ. Τσίπρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ερντογάν Τσίπρας λαϊκισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ