Η νέα Skoda Fabia έγινε έργο τέχνης - iefimerida.gr

Η νέα Skoda Fabia έγινε έργο τέχνης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν είναι λίγες οι φορές που τα αυτοκίνητα παίζουν το ρόλο του «καμβά», με πιο γνωστά παραδείγματα τα Art Cars της BMW. Τελευταίο στη σειρά των αυτοκινήτων που μετατρέπονται σε έργα τέχνης η νέα Skoda Fabia, με την οποία ασχολήθηκε ο μετρ του γκράφιτι Armando Gomes.

Η Skoda Fabia Street Art, όπως ονομάζεται, δημιουργήθηκε σε διαφορετικά στάδια. Αρχικά ο (Πορτογάλος) Armando Gomes δημιούργησε το βασικό μοτίβο με γραμμές και γεωμετρικά σχήματα πάνω στο αμάξωμα, ενώ χρησιμοποίησε διαφορετικά χρώματα για τις οι επιφάνειες που προέκυψαν.

Στη συνέχεια ολοκλήρωσε το έργο του τέλη Οκτωβρίου στην Λισσαβόνα, στο πλαίσιο της διεθνούς δημοσιογραφικής παρουσίασης της νέας Skoda Fabia, με τη βοήθεια και υποδείξεων δημοσιογράφων από τον χώρο του lifestyle.

Η νέα Skoda Fabia θα είναι διαθέσιμη και στην Ελλάδα προς τα τέλη Φεβρουαρίου, ενώ θα ακολουθήσει η έκδοση στέισον της, Reflex.

Η νέα Skoda Fabia έγινε έργο τέχνης | iefimerida.gr 0
Η νέα Skoda Fabia έγινε έργο τέχνης | iefimerida.gr 1
Η νέα Skoda Fabia έγινε έργο τέχνης | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ έργο τέχνης καμβάς Skoda Fabia
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ