KKE: Τρεις μέρες κράτησαν οι λεονταρισμοί για τη Ρωσία - iefimerida.gr

KKE: Τρεις μέρες κράτησαν οι λεονταρισμοί για τη Ρωσία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βολές στην κυβέρνηση εξαπέλυσε το ΚΚΕ με αφορμή τη στάση της στο θέμα των κυρώσεων κατά της Ρωσίας, λέγοντας πως οι λεονταρισμοί της κράτησαν τρεις μέρες και τελικά συντάχθηκε με την Ε.Ε..


Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι:

«Τελικά, τρεις ημέρες κράτησαν οι λεονταρισμοί της νέας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και του νέου υπ. Εξωτερικών απέναντι στην Ε.Ε. στο θέμα της Ουκρανίας, καθώς την τέταρτη ημέρα η κυβέρνηση συντάχθηκε με την Ε.Ε. και ψήφισε τις ίδιες κυρώσεις προς τη Ρωσία με αυτές που ψήφισε η προηγούμενη κυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, με ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν σύντομα κι άλλες».
Σύμφωνα με το Κομμουνιστικό Κόμμα, «όσο κι αν προσπαθούν να κάνουν το μαύρο-άσπρο περί δήθεν «επιτυχίας» της ελληνικής διπλωματίας, η ουσία είναι ότι η νέα ελληνική κυβέρνηση βάζει την υπογραφή της σε μια απόφαση που είναι πλήρως ενταγμένη στα επιθετικά σχέδια των ΕΕ-ΗΠΑ-ΝΑΤΟ στην Ουκρανία και στο πλαίσιο των ανταγωνισμών με τη Ρωσία για τον έλεγχο των αγορών και των ενεργειακών πόρων της περιοχής, με θύματα τους λαούς, ανάμεσά τους και τον ελληνικό λαό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΚΕ λεονταρισμοί ΡΩΣΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ