Ο απατεώνας που παρίστανε τον σύμβουλο του Σαμαρά και έταζε διορισμούς στη Βουλή - iefimerida.gr

Ο απατεώνας που παρίστανε τον σύμβουλο του Σαμαρά και έταζε διορισμούς στη Βουλή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας επιτήδειος κυκλοφορούσε με ακριβά κουστούμια και δήλωνε σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, έταζε διορισμούς στη Βουλή και αναζητούσε θύματα προκειμένου να θησαυρίσει σε βάρος τους.

Μάλιστα, για να μπορέσει να γίνει ακόμα πιο πιστευτός δεν δίστασε ακόμα και να πλαστογραφήσει την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, ώστε να πείσει ιδιοκτήτη ταβέρνας σε νησί του Αιγαίου πως μεσολάβησε για να διοριστούν τα παιδιά του στο Κοινοβούλιο, με μισθό 3.000 ευρώ τον μήνα και, κυρίως, ως μόνιμο και αμετάκλητο προσωπικό.

Ο άτυχος ιδιοκτήτης της ταβέρνας πείσθηκε και στη συνέχεια κατέβαλε το ποσό των 16.000 ευρώ στον απατεώνα σύμβουλο, ο οποίος στη συνέχεια εξαφανίστηκε και πλέον τον αναζητάει η Ασφάλεια.

Το μεγαλύτερο σοκ βέβαια το πέρασαν οι δύο γιοι του ιδιοκτήτη της ταβέρνας που πήγαν στη Βουλή με το ΦΕΚ ανά χείρας για να πιάσουν δουλειά, αλλά εκεί διαπιστώθηκε πως το ΦΕΚ είχε πλαστογραφηθεί και στο γνήσιο δεν υπήρχε ουδεμιά αναφορά πρόσληψης προσωπικού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ απατεώνας σύμβουλος Αντώνη Σαμαρά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ