Κύπελλο Ελλάδας: Ολυμπιακός-ΑΕΚ στα προημιτελικά - iefimerida.gr

Κύπελλο Ελλάδας: Ολυμπιακός-ΑΕΚ στα προημιτελικά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κληρωτίδα στα γραφεία της ΕΠΟ είχε... κέφια. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται στο «Γ.Καραϊσκάκης» και τον επαναληπτικό στο ΟΑΚΑ.

Τα πρώτα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 10, 11, 12 Φεβρουαρίου και οι επαναληπτικοί στις 3, 4, 5 Μαρτίου.

Αναλυτικά τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης

Χανιά-Απόλλων Σμύρνης
ΟΦΗ-Σκόντα Ξάνθη
Ολυμπιακός-ΑΕΚ
Ηρακλής-Πανιώνιος

Το μεγάλο ντέρμπι

Μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού, Ολυμπιακός και ΑΕΚ ήταν αναμφίβολα τα δύο μεγάλα ονόματα που είχαν μείνει στο θεσμό του Κυπέλλου. Η κλήρωση στα γραφεία της ΕΠΟ έφερε τις δύο ομάδες αντιμέτωπες στα προημιτελικά με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται στο «Γ.Καραϊσκάκης» και τον επαναληπτικό στο ΟΑΚΑ.

Η τελευταία μεγάλη μάχη των δύο ομάδων στο Κύπελλο Ελλάδας είναι φυσικά ο αλησμόνητος τελικός του 2009, τότε που οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 4-4 και ο νικητής αναδείχθηκε στη διαδικασία των πέναλτι με τον Ολυμπιακό να κατακτά το Κύπελλο με σκορ 15-14.

Από εκεί και πέρα, ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο, τα Χανιά τον Απόλλωνα Σμύρνης ενώ το παιχνίδι ανάμεσα στον ΟΦΗ και την Σκόντα Ξάνθη είναι στον «αέρα» αφού ξεκαθαρίστηκε από τους ανθρώπους της ΕΠΟ ότι το ματς θα πραγματοποιηθεί εφόσον οι Κρητικοί πληρώσουν τις οφειλές τους προς τους πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Ολυμπιακός Κύπελλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ