Επίθεση με πυρσούς σε σύνδεσμο του Αρη -Τρεις τραυματίες - iefimerida.gr

Επίθεση με πυρσούς σε σύνδεσμο του Αρη -Τρεις τραυματίες

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση με αναμμένους πυρσούς πραγματοποίησαν το βράδυ της Πέμπτης, άγνωστοι σε γραφεία συνδέσμου φιλάθλων του Αρη στα Κύμινα Θεσσαλονίκης, με φίλους της ομάδας να είναι μέσα στο κτίριο.

Από την επίθεση τραυματίστηκαν τρία άτομα και σύμφωνα με την αστυνομία, διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» της Θεσσαλονίκης, όπου μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών αποχώρησαν.

Συγκεκριμένα, η επίθεση έγινε γύρω στις 9.30 το βράδυ, όταν ομάδα αγνώστων έφτασε έξω από τα γραφεία του συνδέσμου με άγριες διαθέσεις. Κρατώντας ξύλινες ράβδους κι άλλα αντικείμενα, οι δράστες, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, προκάλεσαν ζημιές στις τζαμαρίες του συνδέσμου και σε δύο παρακείμενα καταστήματα, ενώ χτύπησαν όσους βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο εσωτερικό του.

Έπειτα από λίγη ώρα αποχώρησαν και αναζητούνται από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας της Ασφαλείας Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αρης επίθεση σύνδεσμος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ