Θρίαμβος για την Σκόντα Ξάνθη - Απέκλεισε τον Παναθηναϊκό με νίκη 1-0 στη Λεωφόρο [βίντεο] - iefimerida.gr

Θρίαμβος για την Σκόντα Ξάνθη - Απέκλεισε τον Παναθηναϊκό με νίκη 1-0 στη Λεωφόρο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια σπουδαία πρόκριση πανηγύρισε η Σκόντα Ξάνθη μέσα στο «Λεωφόρο Αλεξάνδρας» επί του Παναθηναϊκού. Οι φιλοξενούμενοι με γκολ του Βασιλακάκη στο 88ο λεπτό κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με σκορ 1-0 και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα, να πάρουν το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο Παναθηναϊκός ήταν κακός και από το ξεκίνημα του αγώνα η Σκόντα Ξάνθη έδειχνε μεγαλύτερη διάθεση στον αγωνιστικό χώρο. Το ματς κυλούσε στο 0-0 όταν στο 60ο λεπτό άλλαξαν οι ισορροπίες από την αποβολή του Μέντες, ο οποίος δικαιολογημένα αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή. Από εκείνο το σημείο και μετά, οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου κλείστηκαν στην περιοχή τους με την Ξάνθη να αναλαμβάνει πλήρως την πρωτοβουλία των κινήσεων και να βρίσκεται τελικά το δρόμο προς τα δίχτυα, δύο λεπτά πριν την συμπλήρωση του 90λεπτου. Ο Βάλτερ έβγαλε τη σέντρα, ο Καπετάνος πήρε την κεφαλιά με τον Κοτσόλη να απομακρύνει όμως ο Βασιλακάκης από κοντά με πλασέ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σκόντα Ξάνθη Παναθηναϊκός Κύπελλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ