Στον Ολυμπιακό ο Σαντάνα - Έρχεται στην Αθήνα o Βραζιλιάνος αμυντικός - iefimerida.gr

Στον Ολυμπιακό ο Σαντάνα - Έρχεται στην Αθήνα o Βραζιλιάνος αμυντικός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Φελίπε Σαντάνα μετά τη συμφωνία του Ολυμπιακού με τη Σάλκε για το δανεισμό του παίκτη.

Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός της γερμανικής ομάδας αποτελεί τον εκλεκτό των ερυθρόλευκων για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής. Η ελληνική ομάδα ήρθε σε οριστική συμφωνία με την Σάλκε για τον εξάμηνο δανεισμό του ποδοσφαιριστή έχοντας μάλιστα και το δικαίωμα αγοράς του παίκτη το καλοκαίρι χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό το ποσό που όρισε ως ρήτρα η γερμανική ομάδα.

Ποιος είναι ο Σαντάνα

Ξεκίνησε την καριέρα του στη Φιγκεϊρένσε και μετά από δύο χρόνια παρουσίας στην βραζιλιάνικη ομάδα, πραγματοποίησε το υπερατλαντικό ταξίδι για λογαριασμό της Ντόρτμουντ, στην οποία παρέμεινε μέχρι το 2013 σημειώνοντας έξι γκολ σε 95 εμφανίσεις. Το καλοκαίρι του 2013 πήρε μεταγραφή για την Σάλκε με την οποία όμως δεν κατάφερε να καθιερωθεί έχοντας μόλις 21 συμμετοχές ενώ δεν έχει αγωνιστεί με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φελιπε σαντανα Σάλκε Ολυμπιακός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ