Πού κρύβετε το ρευστό; Οι περισσσότεροι άνθρωποι κοιμούνται πάνω του, κυριολεκτικά - iefimerida.gr

Πού κρύβετε το ρευστό; Οι περισσσότεροι άνθρωποι κοιμούνται πάνω του, κυριολεκτικά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρότι οι τράπεζες έχουν εφευρεθεί για τους καταναλωτές, το 29% των ανθρώπων ομολογούν ότι κρατούν χρήματα στο σπίτι τους. Το συμπέρασμα προέκυψε από έρευνα που διενήργησε η American Express σε 1.820 ενήλικες.

Ανάμεσά τους το 53% δήλωσε ότι κρύβει το ρευστό σε διάφορες κρυψώνες.
Από την έρευνα προκύπτει ότι το 67% των ερωτηθέντων κρύβει τα χρήματα στο στρώμα ή στον καταψύκτη και ομολογεί ότι φοβάται να τα τοποθετήσει σε κάποια τράπεζα.
«Ρωτήσαμε για πρώτη φορά ανθρώπους πώς σχεδιάζουν να κρύψουν τα χρήματά τους» δήλωσε από την πλευρά του ο Kimberly Litt, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων στην American Express και πρόσθεσε ότι τελευταία οι αμερικανοί είναι όλο και πιο πρόθυμοι να κρατούν τα χρήματα στο σπίτι. Στην ίδια έρευνα αναφέρεται ότι 1 στους 4 ανθρώπους προβλέπει κάποια οικονομική καταστροφή και κρύβει χρήματα για κάθε περίπτωση. «Ορισμένοι τα βάζουν σε ξεχωριστούς φακέλους και τα κρύβουν θεωρώντας ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να τα αποταμιεύουν» είπε ο Litt.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ American Express έρευνα ρευστο πάπλωμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ