Πρόκριση για την ΑΕΚ - Μάνταλος και Αραβίδης οι σκόρερ στο 2-0 επί της Κέρκυρας [βίντεο] - iefimerida.gr

Πρόκριση για την ΑΕΚ - Μάνταλος και Αραβίδης οι σκόρερ στο 2-0 επί της Κέρκυρας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έχοντας το 1-1 από τον πρώτο αγώνα, η ΑΕΚ είχε κάνει το πρώτο βήμα για πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου απέναντι στην Κέρκυρα. Μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο, κατάφερε να τσεκάρει το εισιτήριο με τα τέρματα του Μάνταλου και του Αραβίδη στο 2ο μέρος όπου και διαμορφώθηκε το υπέρ της 2-0.

Η Κέρκυρα προσπάθησε και κατάφερε για ένα 45λεπτο να κρατήσει την ΑΕΚ μακριά από την εστία της. Οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα δυσκολεύτηκαν αρκετά για να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα και είναι αξιοσημείωτο ότι η μοναδική καλή στιγμή για την Ένωση στο πρώτο ημίχρονο σημειώθηκε στη λήξη του πρώτου μέρους με το πλασέ του Μπαρμπόσα να περνάει πάνω από τα δοκάρια.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ μπήκε με περισσότερη όρεξη και στο 51' κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μάνταλος. Η Κέρκυρα όμως και πάλι δεν βγήκε μαζικά στην επίθεση για να ψάξει το γκολ που θα της έδινε το δικαίωμα να ελπίζει μέσω της παράτασης. Το έπραξε στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα και η ΑΕΚ μόλις βρήκε κενό χώρο, τελείωσε το ματς. Σε μια κόντρα επίθεση ο Μπαρμπόσα βρήκε με εξαιρετική πάσα τον Αραβίδη, ο οποίος ελίχθηκε ανάμεσα σε δύο αντιπάλους, σούταρε στην κλειστή γωνία του αντίπαλου γκολκίπερ και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Κέρκυρα Κύπελλο Ελλάδας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ