Στον Λεβαδειακό ο Πουλίδο, στον Εργοτέλη ο Ολαϊτάν [εικόνα] - iefimerida.gr

Στον Λεβαδειακό ο Πουλίδο, στον Εργοτέλη ο Ολαϊτάν [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ένας πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του και ο άλλος μια λιγότερο σοβαρή με την πρώην ομάδα του. Τόσο ο Ολαϊτάν όσο και ο Πουλίδο απείχαν από την ποδοσφαιρική δράση για σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο όμως τώρα έχουν τη δυνατότητα μέσω του Ολυμπιακού να αποκτήσουν ξανά ρυθμό.

Ο Ολαϊτάν πήρε χρόνο συμμετοχής απέναντι στον Τύρναβο και ο Βίτορ Περέιρα αποφάσισε να δοθεί δανεικός προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Ο νεαρός επιθετικός θα συνεχίσει μέχρι το τέλος της σεζόν με τη μορφή δανεισμού στον Εργοτέλη με τον Νιγηριανό να ενσωματώνεται στην ομάδα του Ηρακλείου στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Στον Λεβαδειακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αλαν Πουλίδο. Ο Μεξικανός σέντερ φορ, ο οποίος βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με την Τίγκρες φαίνεται να σπάει τα δεσμά και να είναι ελεύθερος πλέον για τον Ολυμπιακό. Χωρίς να έχει υπάρξει πάντως κάποια επίσημη ανακοίνωση, ο Πουλίδο θα συνεχίσει την καριέρα του στον Λεβαδειακό, κάτι που έγινε γνωστό από τον ίδιο και τον μάνατζέρ του. Νωρίς το πρωί, ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μέσα από το αυτοκίνητο με τον Τάσο Ραγκούση ενώ λίγο αργότερα ανέβασε μια ακόμη φωτογραφία από το ξενοδοχείο στο οποίο πήγε.

Στον Λεβαδειακό ο Πουλίδο, στον Εργοτέλη ο Ολαϊτάν [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αλαν πουλιδο Μάικλ Ολαϊτάν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ