Τούρκος υπουργός: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει την πολυτέλεια να λέει «δεν θα καταβάλω το χρέος» - iefimerida.gr

Τούρκος υπουργός: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει την πολυτέλεια να λέει «δεν θα καταβάλω το χρέος»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντίθετος με την πρόθεση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ να διαγράψει μέρος του χρέους, εμφανίστηκε ο Τούρκος υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Βολκάν Μποζκίρ.

Όπως εξήγησε: «Οι παγκόσμιες πραγματικότητες δεν επιτρέπουν στον ΣΥΡΙΖΑ να κάνει αυτά που λέει. Δεν έχεις την πολυτέλεια να λες ''εγώ δεν πληρώνω το χρέος μου''».

Μιλώντας από τη Μαδρίτη ο Τούρκος υπουργός επισήμανε πως η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία δεν θα επηρεάσουν τις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Είπε χαρακτηριστικά: «Δεν νομίζω ότι η Ελλάδα, που έχει διαφορές απόψεων με την ΕΕ, θα αντιμετωπίσει κάποια δυσκολία στις σχέσεις της με την Τουρκία» δήλωσε ειδικότερα ο κ. Μποζκίρ, προσθέτοντας: «Τα κόμματα, που έρχονται στην εξουσία με ψήφους αντίδρασης, αλλάζουν τη στάση τους, όταν βρεθούν στην εξουσία. Άλλο είναι οι αντιδράσεις και άλλο είναι η ευθύνη της εξουσίας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ