Ενα χρόνο στα αζήτητα άνδρας που βρέθηκε δολοφονημένος στον Ασπρόπυργο -Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του [εικόνα] - iefimerida.gr

Ενα χρόνο στα αζήτητα άνδρας που βρέθηκε δολοφονημένος στον Ασπρόπυργο -Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πληροφορίες για έναν νεαρό άντρα ο οποίος βρέθηκε δολοφονημένος στις 7-2-2014, στην περιοχή του Ασπρόπυργου, ζητά η Αστυνομία, ένα χρόνο μετά και κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Η ΕΛΑΣ έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα την φωτογραφία του άντρα, καθώς δεν υπάρχουν στοιχεία για εκείνον, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως το πτώμα του είχε βρεθεί μέσα σε έναν ταξιδιωτικό σάκο στο Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών στον Ασπρόπυργο.

Η αστυνομία επευθύνει έκκληση στους πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476911 του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Ενα χρόνο στα αζήτητα άνδρας που βρέθηκε δολοφονημένος στον Ασπρόπυργο -Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αστυνομία ΕΛ.ΑΣ. νεκρός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ