Μήτρογλου: Με έβριζε όλο το γήπεδο - iefimerida.gr

Μήτρογλου: Με έβριζε όλο το γήπεδο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη δύσκολη περίοδο που πέρασε ο Ολυμπιακός το προηγούμενο διάστημα αναφέρθηκε ο Κώστας Μήτρογλου.

Ο σέντερ φορ των Πειραιωτών τόνισε με δηλώσεις του στο «Sporty» ότι οφείλει να μην επηρεάζεται ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής από αποδοκιμασίες, ενώ επισήμανε πως το συμπέρασμά του είναι ότι δεν πρέπει να περιμένει βοήθεια από κανέναν. «Κοίτα, είναι γνωστό ότι πριν από λίγο καιρό με έβριζε όλο το γήπεδο. Όμως αν παίζεις επαγγελματικά ποδόσφαιρο και αφήνεις αυτές τις αντιδράσεις να σε επηρεάζουν, είσαι αδύναμος. Πάντα κοιτάω να κάνω τη δουλειά μου δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μου. Ευτυχώς όλο αυτό το διάστημα που δεχόμουν την κριτική είχα δίπλα μου ανθρώπους που με στήριξαν και με βοήθησαν. Το συμπέρασμα ωστόσο που έβγαλα από όλη αυτήν την ιστορία είναι ότι κάθε φορά που μπαίνεις στο γήπεδο δεν πρέπει να περιμένεις τη βοήθεια κανενός. Ό,τι έχεις να αποδείξεις πρέπει να το αποδείξεις μόνος σου», τόνισε χαρακτηριστικά.

Όσο για το γεγονός ότι πλέον έχει ξεπεράσει τα 100 γκολ στην Ελλάδα, ξεκαθάρισε πως «Το γκολ είναι η δουλειά μου. Ποτέ δεν κάθισα να μετρήσω πόσα έχω πετύχει ούτε κοίταξα αν πλησιάζω κάποιο ρεκόρ. Στόχος μου είναι να κερδίζει η ομάδα μου και μόνο αυτό έχω στο μυαλό κάθε φορά που μπαίνω στο γήπεδο», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ