Τσίπρας: Θέλω να δω τον Μέσι και την Μπαρτσελόνα [εικόνα] - iefimerida.gr

Τσίπρας: Θέλω να δω τον Μέσι και την Μπαρτσελόνα [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λάτρης του ποδοσφαίρου φαίνεται ότι είναι ο Αλέξης Τσίπρας με το νέο Πρωθυπουργό μάλιστα να εξομολογείται την αγάπη του για την Μπαρτσελόνα και μεγάλος φαν του Λιονέλ Μέσι.

Ο ηγέτης της καταλανικής αριστεράς Ζοάν Ερέρα (φωτογραφία), αποκάλυψε μάλιστα ότι του είπε ο νέος Πρωθυπουργός (είναι φίλοι από το 2006) ότι όταν έρθει στην Βαρκελώνη θέλει να τον πάει στο «Καμπ Νου» για να δει την αγαπημένη του Μπαρτσελόνα και τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του κόσμου Λιονέλ Μέσι.

«Σε μία από τις πρόσφατες κουβέντες αποκάλυψε πως είναι οπαδός της Μπαρτσελόνα και μου ζήτησε την επόμενη φορά που θα έρθει στην Ισπανία να πάμε μαζί στο γήπεδο», τόνισε ο Ερέρα σε συνέντευξή του και συμπλήρωσε: «Του αρέσει πάρα πολύ η ομάδα του Λουίς Ενρίκε, διότι βλέπει τους ποδοσφαιριστές να παίζουν με απίστευτο πάθος. Τώρα πια χαίρομαι που θα συνοδεύσω στο γήπεδο τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας».

Τσίπρας: Θέλω να δω τον Μέσι και την Μπαρτσελόνα [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ