Ο Στρατούλης αδειάζει τον γενικό γραμματέα Γιώργο Ρωμανιά και λέει: «Οι συντάξεις είναι ιερή αγελάδα» - iefimerida.gr

Ο Στρατούλης αδειάζει τον γενικό γραμματέα Γιώργο Ρωμανιά και λέει: «Οι συντάξεις είναι ιερή αγελάδα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με το καλημέρα δύο αναπληρωτές υπουργοί σπεύδουν να μαζέψουν τις δηλώσεις του γενικού γραμματέα Γιώργου Ρωμανιά ότι τον Μάρτιο τα πράγματα θα είναι σφικτά για τις συντάξεις.

Τόσο ο Δημήτρης Στρατούλης αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων – στο υπουργείο που είναι γενικός γραμματέας ο κύριος Ρωμανιάς- όσο και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας καθησύχασαν πως δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.
«Οι συντάξεις είναι εγγυημένες μέχρι το τελευταίο ευρώ. Για μας οι συντάξεις είναι ιερή αγελάδα, κι όχι μόνο δεν θα τις πειράξουμε αλλά θα τις σώσουμε κιόλας», είπε ο κ. Στρατούλης.

Στο ίδιο μήκος κύματος, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας δήλωσε πως επικοινώνησε με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους και τον διαβεβαίωσαν πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα στην ομαλή καταβολή των συντάξεων.

Ομως και ο διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος δήλωσε πως οι συντάξεις είναι εξασφαλισμένες.

Εντωμεταξύ λίγο πριν τις 11 το πρωί ο κύριος Ρωμανίας πήγε στο γραφείο του Δημήτρη Στρατούλη. Στην είσοδο μιλώντας σε δημοσιογράφο ανασκεύασε πλήρως και κατηγορηματικά τη δήλωσήτου. Τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα μη καταβολή ή μερικής καταβολής των συντάξεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ