Δύο προκρίσεις στην κόψη του ξυραφιού σε Λεωφόρο και ΟΑΚΑ - iefimerida.gr

Δύο προκρίσεις στην κόψη του ξυραφιού σε Λεωφόρο και ΟΑΚΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός με τα παιχνίδια τους σήμερα απέναντι σε Κέρκυρα και Ξάνθη, παίζουν το... χαρτί της πρόκρισης στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η Ενωση φιλοξενεί στις 17:00 στο Ολυμπιακό Στάδιο την Κέρκυρα μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα και έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση, καθώς έχει την ποιότητα φέτος να παίρνει αποτελέσματα ακόμη και σε ομάδες της Super League. Στις 19:00 στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ξάνθη και μετά το 1-1 στα Πηγάδια το ενδιαφέρον είναι μεγάλο με τους «πράσινους» στην έδρα τους να έχουν το προβάδισμα για την πρόκριση, κάτι που πρέπει να αποδείξουν στο γήπεδο. Μέχρι στιγμής στους «8» έχουν προκριθεί Ολυμπιακός, ΟΦΗ, Πανιώνιος, Χανιά, Απόλλων Σμύρνης και Ηρακλής και σήμερα θα δοθούν ακόμη δύο «εισιτήρια».

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

17:00 ΑΕΚ – Κέρκυρα (OTESport 2)
19:00 Παναθηναϊκός – Ξάνθη (OTESport 4)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ