Δυσαρέσκεια Μπαλάφα: Οι υπουργοί θα πρέπει να μιλούν λιγότερο - iefimerida.gr

Δυσαρέσκεια Μπαλάφα: Οι υπουργοί θα πρέπει να μιλούν λιγότερο

Φωτογράφος: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Νομίζω ότι χρειαζόταν από τους υπουργούς μας λίγο μεγαλύτερη φειδώ», τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπαλάφας με αφορμή το μπαράζ των δηλώσεων των μελών του υπουργικού συμβουλίου πριν από τις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ. Μπαλάφας πρόσθεσε: «Τι εννοώ; Είναι δύσκολο, το ξέρετε και εσείς, ξεκινάς να μην θες να πεις τίποτα, αλλά τελικά κάτι λες. Δεν βγήκαν έξω από το πλαίσιο των προεκλογικών μας δηλώσεων, όχι, αλλά θα έλεγα και το τονίζω και το εννοώ, πάμε σε λίγες ημέρες σε προγραμματικές δηλώσεις δια του προέδρου και πρωθυπουργού όλοι είναι λογικό να έχουμε μία φειδώ στον πολιτικό μας λόγο. Αυτό που είναι βέβαιο και διατυπώθηκε δια των υπουργών είναι η προσήλωση επί της ουσίας στο πρόγραμμά μας».

Υπενθυμίζεται πως ο Γιάννης Μπαλάφας είναι ένα από τα στελέχη που δεν αξιοποιήθηκαν στο υπουργικό σχήμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιάννης Μπαλάφας βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ