To left.gr διαψεύδει τη φήμη πως ο Τσίπρας μετακομίζει στο Ψυχικό με ένα ευφάνταστο photoshop [εικόνα] - iefimerida.gr

To left.gr διαψεύδει τη φήμη πως ο Τσίπρας μετακομίζει στο Ψυχικό με ένα ευφάνταστο photoshop [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η είδηση που κυκλοφόρησε την Τετάρτη πως ο Αλέξης Τσίπρας θα μετακομίσει από την Κυψέλη στο Ψυχικό διαψεύστηκε με χιούμορ και φαντασία από το left.gr που κατασκεύασε μια εντυπωσιακή ομολογουμένως εικόνα.

Γράφει το left πως η είδηση είναι «κατασκευασμένη και σκόπιμα διοχευτεμένη». Και συνεχίζει με τη δημοσίευση της συγκεκριμένης φωτογραφίας που... τοποθετεί την πολυκατοικία όπου διαμένει ο Αλέξης Τσίπρας με την οικογένειά του, σε έναν αριστοκρατικό τεράστιο κήπο, γράφοντας «Στη φωτογραφία, για να μη χαλάσουμε το χατίρι των ευφάνταστων ρεπόρτερ, βλέπετε την πολυκατοικία της Κυψέλης που μεταφέρεται μαγικά σε πιο χλιδάτη γειτονιά...»

To left.gr διαψεύδει τη φήμη πως ο Τσίπρας μετακομίζει στο Ψυχικό με ένα ευφάνταστο photoshop [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ