H Lamborghini Huracan απέκτησε και αγωνιστική έκδοση GT3 - iefimerida.gr

H Lamborghini Huracan απέκτησε και αγωνιστική έκδοση GT3

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ότι η Lamborghini θα παρουσίαζε μια αγωνιστική Huracan ήταν βέβαιο, οπότε η επίσημη πρεμιέρα της GT3 στις εγκαταστάσεις της μάρκα στη Sant’ Agata κάθε άλλο παρά έκπληξη ήταν.

Η Lamborghini Huracan GT3, όπως είναι η πλήρης ονομασία της, ξεχωρίζει, πέρα από τον πράσινο χρωματισμό της και από τα μεγάλα αεροδυναμικά βοηθήματά της που φυσικά ρυθμίζονται. Από κει και πέρα ο διαχύτης πίσω είναι καθαρά αγωνιστικός και υπάρχουν φρένα υψηλής απόδοσης, ρολ- μπαρ με βάση τις προδιαγραφές της FIA, καθώς και μια θυρίδα στην οροφή, ως επιπλέον έξοδος διαφυγής του οδηγού.

Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και ανθρακονήματα και για την περίπτωση αναβαθμισμένο, ενώ αναβαθμισμένος είναι και ο V10 των 5.200 κυβικών, που συνδυάζεται με ένα 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο με αγωνιστικό συμπλέκτη.

Η Lamborghini Huracan GT3 κοστίζει 369.000 ευρώ, ενώ ο πρώτος αγώνας είναι τον Απρίλιο στη Μόντζα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Lamborghini Huracan Sant' Agata αυτοκίνητο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ