Κατρούγκαλος: Σε ένα μήνα θα επιστρέψουν στο Δημόσιο 2.500-3.500 υπάλληλοι που είχαν απολυθεί - iefimerida.gr

Κατρούγκαλος: Σε ένα μήνα θα επιστρέψουν στο Δημόσιο 2.500-3.500 υπάλληλοι που είχαν απολυθεί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την επιστροφή μέσα σε ένα μήνα 2.500 έως 3.500 δημοσίων υπάλληλων που απομακρύνθηκαν από το Δημόσιο λόγω διαθεσιμότητας προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης είπε πως ο προϋπολογισμός ήδη προβλέπει 15.000 προσλήψεις στο Δημόσιο το 2015, και επομένως τα κονδύλια θα εξευρεθούν με την πραγματοποίηση λιγότερων νέων προσλήψεων. Οι πρώτοι που θα επιστρέψουν είναι οι απολυμένοι είναι κυρίως καθαρίστριες, σχολικοί φύλακες και εκπαιδευτικοί τεχνικών ειδικοτήτων. Ο κ. Κατρούγκαλος διευκρίνισε πως δεν πρόκειται για επαναπροσλήψεις, αλλά για ανάκληση αντισυνταγματικών απολύσεων.

Πάντως στους 2.500 με 3.500 δημόσιους υπαλλήλους που θα επιστρέψουν στις θέσεις τους δεν περιλαμβάνονται οι απολυμένοι εργαζόμενοι της ΕΡΤ. Ο κ. Κατρούγκαλος τόνισε πως και αυτοί θα επαναπροσληφθούν, όμως δεν είναι ζήτημα της δικής του αρμοδιότητας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ