Τηλεφώνημα Ομπάμα σε Τσίπρα: Στηρίζουμε τις ελληνικές πρωτοβουλίες – Ξεκουράσου μην γκριζάρουν τα μαλλιά σου - iefimerida.gr

Τηλεφώνημα Ομπάμα σε Τσίπρα: Στηρίζουμε τις ελληνικές πρωτοβουλίες – Ξεκουράσου μην γκριζάρουν τα μαλλιά σου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μήνυμα στήριξης στις ελληνικές πρωτοβουλίες μετέφερε ο Μπαράκ Ομπάμα στον Αλέξη Τσίπρα, στη μεταξύ τους τηλεφωνική επικοινωνία, ενώ ο Αμερικανός πρόεδρος είχε και μία συμβουλή να δώσει στον Ελληνα πρωθυπουργό.

Αφού συνεχάρη τον κ. Τσίπρα για την εκλογή του, ο Μπαράκ Ομπάμα του ανέφερε ότι θέση των ΗΠΑ είναι πως η Ευρώπη πρέπει να φύγει από την περίοδο λιτότητας και να δώσει έμφαση στις πολιτικές ανάπτυξης. Μάλιστα, ο Αμερικανός τόνισε ότι οι ΗΠΑ θα υποστηρίξουν τις ελληνικές πρωτοβουλίες σε αυτό το πλαίσιο, ενώ προανήγγειλε και συνεργασίας Αθήνας- Ουάσιγκτον σε επίπεδο υπουργών Οικονομικών.

Πάντως, ο Ομπάμα έδωσε και μία συμβουλή στον κ. Τσίπρα, βασιζόμενος στη δική του εμπειρία. Του πρότεινε να ξεκουραστεί τις επόμενες ημέρες- έπειτα από την κουραστική προεκλογική περίοδο- καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα γκριζάρουν τα μαλλιά του, όπως συνέβη και στα δικά του.

Ο Ελληνας πρωθυπουργός του απάντησε, σύμφωνα με πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου, ότι είναι δύσκολο να ξεκουραστεί αυτή την περίοδο, καθώς η προσπάθεια που γίνεται είναι μεγάλη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπάρακ Ομπάμα Αλέξης Τσίπρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ