Τεράστια πρόκριση για τα Χανιά μέσα στην έδρα του ΠΑΣ - iefimerida.gr

Τεράστια πρόκριση για τα Χανιά μέσα στην έδρα του ΠΑΣ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλη πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας πανηγύρισε μέσα στους Ζωσιμάδες η ομάδα των Χανίων παρά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι με σκορ 2-1 από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος είχε τον έλεγχο του αγώνα και στο 39ο λεπτό του αγώνα κατάφερε να πάρει προβάδισμα με τέρμα του Σαλαπίδη. Ωστόσο στο 42ο λεπτό ο Κρητικός αντίκρισε την κόκκινη κάρτα αφήνοντας τους γηπεδούχους με δέκα παίκτες. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που εκμεταλλεύτηκαν άμεσα το αριθμητικό πλεονέκτημα και ισοφάρισαν στο 53' με τον Κρητικό. Συνέχισαν μάλιστα την πίεση και τέσσερα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του 90λεπτου πήραν προβάδισμα με τον Γκοτοβό. Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση όμως εκεί δεν άλλαξε τίποτα. Το 2-1 υπέρ των Χανίων οδήγησε το ματς στα πέναλτι και εκεί μοιραίος για τους γηπεδούχους ήταν ο Μανιάς με τα Χανιά να νικούν 5-3 και να κατακτούν το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΣ Γιάννινα Χανιά Κύπελλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ