«Κάηκε» εντελώς ο Τζόνι Ντεπ - iefimerida.gr

«Κάηκε» εντελώς ο Τζόνι Ντεπ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τον Τζόνι Ντεπ όλα τα περιμένει κανείς. Ακόμη και να παλέψει με ένα... chupacabra. Γιατί, αν δεν μπορεί να το κάνει αυτός, τότε ποιος μπορεί;

Ο 51χρονος ηθοποιός έδειξε για μία ακόμη φορά ότι το μυαλό του δουλεύει σε διαφορετικές στροφές από ότι του υπόλοιπου κόσμου. Οταν έστησε περίπου 200 δημοσιογράφους για μία ώρα την Τρίτη στο Τόκιο, πριν αναβληθεί η συνέντευξη Τύπου για τη νέα του ταινία για μία ημέρα αργότερα, ήξερε ότι έπρεπε να βρει μία καλή δικαιολογία.

Ηταν μεν κρυωμένος και προφανώς αυτός ήταν ο λόγος της απουσίας του. Ομως ο Τζόνι Ντεπ δεν μπορεί να δώσει μία τέτοια εξήγηση. Είπε λοιπόν στους δημοσιογράφους ότι του επιτέθηκε ένα... μυθικό τέρας.

«Χθες το πρωί μου επιτέθηκε ένα ζώο που σπάνια το βλέπουν, το chupacabra. Πάλεψα μαζί του για ώρες. Είναι πολύ επίμονα και πολύ κακά. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ήρθε με τη βαλίτσα μου. Το πέταξα από τον 23ο όροφο, οπότε δεν θα το ξαναδούμε. Ευχαριστώ για την κατανόηση», είπε στους δημοσιογράφους, που ξέσπασαν σε γέλια.

Το chupacabra είναι ένα ζώο το οποίο κάτοικοι διαφόρων χωρών της Αμερικής έχουν αναφέρει τις τελευταίες δεκαετίες ότι εμφανίζεται και πίνει το αίμα από τα κοπάδια τους. Για τους βιολόγους βέβαια, δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα θρύλο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζόνι Ντεπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ