Εθνική ομάδα: Ηρθε η ώρα της απόφασης για προπονητή – Συναντήθηκαν Καραγκούνης και Γκιρτζίκης - iefimerida.gr

Εθνική ομάδα: Ηρθε η ώρα της απόφασης για προπονητή – Συναντήθηκαν Καραγκούνης και Γκιρτζίκης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιώργος Καραγκούνης ολοκλήρωσε τις επαφές του με τους υποψήφιους τεχνικούς για τον πάγκο της Εθνικής ομάδας και πλέον το θέμα μπαίνει στην τελική ευθεία. Έπειτα από τη σημερινή συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο θα είναι αυτό, το οποίο θα πάρει και την οριστική απόφαση.

Η «τυπάρα» έριξε στο τραπέζι όλες τις επιλογές κάνοντας και μια μικρή ανάλυση στον Γκιρτζίκη για τις ιδιαιτερότητες της κάθε περίπτωσης. Μαρκαριάν και Μίτσελ αποτελούν τους δύο ξένους προπονητές, με τους οποίους συναντήθηκε ο Καραγκούνης όμως τις περισσότερες πιθανότητες φέρεται να έχουν οι Έλληνες.

Λεμονής, Δώνης και Τσιώλης

Ο Τάκης Λεμονής, ο Γιώργος Δώνης και ο Σάκης Τσιώλης είναι οι τρεις προπονητές με τους οποίους είχε επαφή ο Γιώργος Καραγκούνης προκειμένου να βρει την καλύτερη λύση από την εγχώρια αγορά. Ο κάθε ένας από τους τρεις συγκεντρώνει τις δικές του πιθανότητες ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη και μέσα από την ομάδα, κάποιοι διεθνείς αλλά και πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές έχουν εκφράσει τις εκτιμήσεις τους.

Ο Καραγκούνης ήταν δεδομένο ότι δεν θα αποφάσιζε ο ίδιος για τον επόμενο ομοσπονδιακό τεχνικό ωστόσο είχε αναλάβει να πραγματοποιήσει τις επαφές και να παρουσιάσει στον Γκιρτζίκη έναν ολοκληρωμένο φάκελο με τα χαρακτηριστικά του καθενός.

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να συγκληθεί έκτακτο διοικητικό συμβούλιο στην ΕΠΟ όπου θα παρθεί και η οριστική απόφαση. Αυτό πάντως που πρέπει να σημειωθεί είναι πως ενόψει της πολύ κρίσιμης αναμέτρησης με την Ουγγαρία τον ερχόμενο Μάρτιο, ο Καραγκούνης έχει ήδη καταστρώσει το πλάνο προετοιμασίας ανεξάρτητα με το ποιος θα είναι ο επόμενος τεχνικός. Η εθνική ομάδα θα μεταβεί στις 23 του μήνα στην Αυστρία όπου θα πραγματοποίησε μια μίνι προετοιμασία τεσσάρων ημερών και στις 27 θα ταξιδέψει οδικώς για τη Βουδαπέστη προκειμένου να αναμετρηθεί στις 29 Μαρτίου, στον πρώτο «τελικό» του ομίλου για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2016.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ