Φωτόπουλος: Στηρίξτε ΣΥΡΙΖΑ, μας δικαίωσε ο Λαφαζάνης για την ΔΕΗ - iefimerida.gr

Φωτόπουλος: Στηρίξτε ΣΥΡΙΖΑ, μας δικαίωσε ο Λαφαζάνης για την ΔΕΗ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δημόσια προτροπή να στηρίξουν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ επειδή δικαίωσε τον αγώνα των συνδικαλιστών της ΓΕΝΟΠ για την αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ απηύθυνε ο Νίκος Φωτόπουλος, μέλος του ΔΣ και εκπρόσωπος των εργαζομένων στην επιχείρηση.

«Σήμερα η νέα κυβέρνηση, μέσα από τα αρμοδιότερα χείλη, δικαίωσε μια ολόκληρη γενιά εργαζομένων που δε δίστασε να αντισταθεί στη διαπλοκή και τα συμφέροντα παρά τις διώξεις και την στοχοποίηση που υπέστη» τόνισε ο Ν. Φωτόπουλος.

Μάλιστα επικαλούμενος την ιδιότητά του ως εκπροσώπου των εργαζομένων στο Δ.Σ. της ΔΕΗ και του επί επτά χρόνια Προέδρου της ΓΕΝΟΠ, εξέφρασε δημόσια την ικανοποίησή του και κάλεσε τους εργαζομένους της επιχείρησης και κυρίως τον Ελληνικό λαό, «να συσπειρωθεί και να υποστηρίξει την πολιτική της κυβέρνησης για τη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού».

Ο κ. Φωτόπουλος τέλος αναφερόμενος στην δήλωση του υπουργού ΠΑΡΑΝΣΠΕ (Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας) Π. Λαφαζάνη σχετικά με την ακύρωση κάθε διαδικασίας ιδιωτικοποίησης του Ομίλου ΔΕΗ, τόνισε ότι «επιβεβαιώνεται το προοδευτικό περιεχόμενο των εξαγγελιών της κυβέρνησης για την ενέργεια και δικαιώνεται η συνεπής προσπάθεια και οι πολυετείς αγώνες των εργαζομένων για την υπεράσπιση του δημόσιου χαρακτήρα της επιχείρησης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ