Δρίτσας: Δεν αμφισβητούμε τη συμφωνία με την Cosco για τον σταθμό στον Πειραιά - iefimerida.gr

Δρίτσας: Δεν αμφισβητούμε τη συμφωνία με την Cosco για τον σταθμό στον Πειραιά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ρίχνει τους τόνους η κυβέρνηση όσον αφορά την παρουσία της Cosco στο λιμάνι του Πειραιά.

Ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας Θεόδωρος Δρίτσας, μετά την χθεσινή του κάθετη τοποθέτηση ότι η ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ σταματά εδώ, σήμερα, κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής του υπουργείου εμφανίστηκε πιο διαλλακτικός στο θέμα της έναρξης νέων συζητήσεων για την συμφωνία παραχώρησης του σταθμού εμπορευματοκιβωτίων.

«Κάθε τι που έχει εγκατασταθεί με σύμβαση στη χώρα μας είναι σεβαστό. Όσον αφορά στην παραχώρηση του σταθμού εμπορευματοκιβωτίων στην COSCO στεκόμαστε με πολύ σοβαρότητα απέναντι στις συμβατικές υποχρεώσεις του ελληνικού κράτους. Πέρα από τη συζήτηση που θα ανοίξουμε για αυτή την συμφωνία, το πρώτιστο ζήτημα είναι να εντάσσονται στην αναβάθμιση διακρατικών σχέσεων. Θέλουμε ανοιχτούς ορίζοντες για την αναβάθμιση των σχέσεων με την Κίνα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δρίτσας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ