Στα πάρτι ανταλλαγής συντρόφων των γιάπηδων [βίντεο] - iefimerida.gr

Στα πάρτι ανταλλαγής συντρόφων των γιάπηδων [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ένα μουντό κτίριο στο Ποτρέρο Χιλ του Σαν Φρανσίσκο μια ομάδα επιχειρηματιών, γιατρών, χρηματιστών και καλλιτέχνες συγκεντρώνονται για το μηνιαίο μπρονζέ πάρτι. Ποτά, χορός και για όποιον έχει όρεξη και σεξ με τις γυναίκες/τους άνδρες των άλλων. Πρόκειται για τα περίφημα πάρτι ανταλλαγής συντρόφων των γιάπηδων του Σαν Φρανσίσκο.

Τα «μπρονζέ πάρτι» που δεν είναι τίποτα άλλο από τα γνωστά «πάρτι ανταλλαγής συντρόφων» αποτελούν για τους προαναφερόμενους κάτι σαν τρόπο ζωής. Γίνονται για να έρθουν σε επαφή όλοι εκείνοι οι γιάπηδες της Σίλικον Βάλεϊ, που θέλουν να βρεθούν με «ομοϊδεάτες» τους και να ανταλλάξουν συντρόφους. Το πάρτι ξεκινάει με κοκτέιλ, για εκείνους που θέλουν να χαλαρώσουν και δεν είναι τόσο τολμηροί από την αρχή. Υπάρχουν όμως και αυτοί, όπου έρχονται στο πάρτι έτοιμοι για δράση.

Γυναίκες με γόβες στιλέτο και δικτυωτά καλσόν αγκαλιάζονται και φιλιούνται με τους άνδρες των... άλλων. Καθώς οι ώρες περνούν τα ρούχα σιγά, σιγά βγαίνουν. Στον πρώτο όροφο υπάρχει ένας χώρος που ονομάζεται «play room» γεμάτος στρώματα με ροδοπέταλα όπου τα ζευγάρια καταλήγουν αργότερα για να κάνουν σεξ. Οποιο από τα ζευγάρια θέλει μπορεί να ανταλλάξει συντρόφους με κάποιο άλλο. Ή απλά μπορούν να βλέπουν τα άλλα ζευγάρια να κάνουν σεξ.

Η Στέλλα και ο σύζυγός της ο Γκρεγκ, μηχανικοί στο επάγγελμα, είναι παντρεμένοι τα τελευταία 10 χρόνια. Και οι δυο τους ανταλλάσσουν συντρόφους.«Το ότι μπορείς να πας σε ένα μπαρ, να βρεις κάποιον και να πας μαζί του σπίτι σου για ένα βράδυ, ακόμη και αν είσαι παντρεμένος, εδώ δεν είναι κάτι ανήκουστο», λέει ο Γκρεγκ.

Στα πάρτι ανταλλαγής συντρόφων των γιάπηδων [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Μάλιστα, για να διευκολυνθεί η... κατάσταση, έχει σχεδιαστεί και μία εφαρμογή από τον Ben Fuller, εργαζόμενο σε μία μεγάλη εταιρία τεχνολογίας στην περιοχή, που βοηθάει τους συμμετέχοντες να εντοπίσουν όποιον ενδιαφέρεται για ανταλλαγή συντρόφου, με συνοπτικές διαδικασίες. Οταν κάποιο ζευγάρι εντοπίζει, μέσω της εφαρμογής, κάποιο άλλο ζευγάρι που του κεντρίζει το ενδιαφέρον,το προσκαλεί και αν συμφωνει, το πρώτο ζευγάρι ειδοποιείται μέσω της εφαρμογής.

Στα πάρτι ανταλλαγής συντρόφων των γιάπηδων [βίντεο] | iefimerida.gr 1
Στα πάρτι ανταλλαγής συντρόφων των γιάπηδων [βίντεο] | iefimerida.gr 2
Στα πάρτι ανταλλαγής συντρόφων των γιάπηδων [βίντεο] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ανταλλαγή συντρόφων πάρτι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ