Τετ α τετ Βαρουφάκη - Θεοδωράκη στη Βουλή: Αγκαλιές, φιλιά, συγχαρητήρια και σακίδια στον ώμο [εικόνες] - iefimerida.gr

Τετ α τετ Βαρουφάκη - Θεοδωράκη στη Βουλή: Αγκαλιές, φιλιά, συγχαρητήρια και σακίδια στον ώμο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα πρόσωπα στη Βουλή, αλλά φίλοι από καιρό. Ο λόγος για τους Γιάννη Βαρουφάκη και Σταύρο Θεοδωράκη, τους οποίους «έπιασε» ο φωτογραφικός φακός στη Βουλή να έχουν μία σύντομη συνομιλία.

Είχαν περάσει λίγα λεπτά από την ολοκλήρωση του πρώτου υπουργικού συμβουλίου και ο νέος «τσάρος» της οικονομίας Γιάννης Βαρουφάκης, πηγαίνοντας για την καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία των υπουργών της κυβέρνησης, συνάντησε στη Βουλή τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Αφού ευχήθηκε ο ένας στον άλλο για τα νέα καθήκοντα και τις νέες ευθύνες που αναλαμβάνουν, στη συνέχεια αποχώρησαν, με τον κ. Θεοδωράκη να πηγαίνει στην ΚΟ του Ποταμιού και τον κ. Βαρουφάκη για τη φωτογράφιση. Ο νέος υπουργός Οικονομικών ρωτήθηκε αν ο κ. Θεοδωράκης τον έχει επηρεάσει και γι' αυτό κυκλοφορεί και εκείνος με σακίδιο στον ώμο και εκείνος, χαμογελώντας, απάντησε πως με τον αρχηγό του Ποταμιού είναι φίλοι εδώ και πολύ καιρό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ