Οι καθαρίστριες πάλι έξω από το υπουργείο Οικονομικών -Περιμένουν να προσληφθούν - iefimerida.gr

Οι καθαρίστριες πάλι έξω από το υπουργείο Οικονομικών -Περιμένουν να προσληφθούν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι περίπου 600 απολυμένες καθαρίστριες, οι οποίες είχαν κάνει αισθητή την παρουσία τους επί μήνες, δηλώνουν αποφασισμένες να παραμείνουν έξω από το υπουργείο Οικονομικών μέχρι τη δικαίωσή τους.

Υπενθυμίζεται ότι εκκρεμεί για τις καθαρίστριες δίκη στον Άρειο Πάγο στις 24 Φεβρουαρίου, μετά από προσφυγή της απερχόμενης πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών κατά απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που δικαίωνε τον αγώνα τους.

Το πανό που θα αναρτήσουν με την επαναπρόσληψη τους

«Πολύ νωρίτερα από τις εκλογές είχε δεσμευθεί ο ΣΥΡΙΖΑ απέναντί μας. Δεν γνωρίζουμε τη διαδικασία που θα τηρηθεί για την επιστροφή μας. Έχουμε ήδη μια πρωτόδικη απόφαση ότι ήταν παράνομη η απόλυσή μας ίσως αξιοποιηθεί» είπε η Δέσποινα Κωστοπούλου απολυμένη καθαρίστρια έξω από το Υπουργείο στο Star και συμπλήρωσε «πολύ σύντομα θα επικοινωνήσουν μαζί μας οι υπουργοί της νέας κυβέρνησης. Η κα.Βαλαβάνη από εδώ θα περάσει για να μπει».
Πρόσθεσε τέλος ότι μία λέξη θα γράφει το νέο πανό έξω από το Υπουργείου Οικονομικών που θα σηματοδοτήσει την επιστροφή τους στην εργασία τους. Το πανό θα γράφει «Καθαρίσαμε».

Φωτό: SOOC

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καθαρίστριες ΥΠΟΙΚ δικαίωση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ