Στις Βρυξέλλες ο Κοτζιάς για έκτακτο Συμβούλιο της Ε.Ε. για την Ουκρανία - iefimerida.gr

Στις Βρυξέλλες ο Κοτζιάς για έκτακτο Συμβούλιο της Ε.Ε. για την Ουκρανία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρώτο του ταξίδι ως υπουργός Εξωτερικών θα κάνει την Πέμπτη στις Βρυξέλλες ο Νίκος Κοτζιάς και μάλιστα σε έκτακτο συμβούλιο στην Ε.Ε. αναφορικά με το «καυτό» ζήτημα της Ουκρανίας.

Και μάλιστα αυτό θα γίνει δύο ημέρες μετά την έντονη δυσαρέσκεια της νέας ελληνικής Κυβέρνησης και του Αλέξη Τσίπρα για την ανακοίνωση της Φεντερίκα Μογκερίνι αναφορικά τις κινήσεις της Ρωσίας στο ζήτημα της Ουκρανίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου:

«Ο Υπουργός Εξωτερικών, Νικόλαος Κοτζιάς, θα μεταβεί αύριο, Πέμπτη 29 Ιανουαρίου, στις Βρυξέλλες, προκειμένου να συμμετάσχει στο έκτακτο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το οποίο συγκάλεσε η Ύπατη Εκπρόσωπος για τις Εξωτερικές Σχέσεις και την Πολιτική Ασφάλειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Federica Mogherini, με θέμα την επιδείνωση της κατάστασης ασφάλειας στην ανατολική Ουκρανία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ