Νέο σώμα σε 4 εβδομάδες: Υδατάνθρακες σε κάθε γεύμα, σοκολάτα, καφές και λίγη άσκηση [εικόνες] - iefimerida.gr

Νέο σώμα σε 4 εβδομάδες: Υδατάνθρακες σε κάθε γεύμα, σοκολάτα, καφές και λίγη άσκηση [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υδατάνθρακες, σοκολάτες, καφές και ελάχιστη γυμναστική. Κι όμως, αυτή η δίαιτα υπόσχεται αποτελέσματα μέσα σε 4 εβδομάδες.

Η καταπίεση του οργανισμού να μειώσει τους υδατάνθρακες, κάθε άλλο παρά αποτελεσματική είναι. Σύμφωνα με την διατροφολόγο Michelle Storfer και την μπλόγκερ για φυσική κατάσταση Faya Nilsson, το πρόγραμμα 4 εβδομάδων που προτείνουν, εμπεριέχει γεύματα με πολύ υδατάνθρακα, αλλά και απλές ασκήσεις γυμναστικής και σας υπόσχεται ότι θα αποκτήσετε το σώμα που ονειρεύεστε χωρίς να στερείστε τα αγαπημένα σας φαγητά. Αντιθέτως μάλιστα υποστηρίζουν ότι, οι δίαιτες που μας αναγκάζουν να στερούμαστε, είναι πιθανότερο μόλις σταματήσουν, να μας οδηγήσουν στην φυσιολογική αντίδραση, που πέφτουμε με τα μούτρα στα φαγητά που μας έλειψαν, με αποτέλεσμα να πάρουμε πάλι όσα κιλά χάσαμε.

Νέο σώμα σε 4 εβδομάδες: Υδατάνθρακες σε κάθε γεύμα, σοκολάτα, καφές και λίγη άσκηση [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αδυνατίσματος, υπόσχεται να μεταμορφώσει το παρουσιαστικό, μέσα σε 28 ημέρες, χάνοντας κιλά και μειώνοντας το λίπος, να σας τονώσει και να σας κάνει να νιώθετε γεμάτοι ενέργεια. Και όλα αυτά χωρίς να γίνεται μέλος σε κάποιο γυμναστήριο, κάνοντας διάδρομο για ώρες. Προτείνει ασκήσεις εκγύμνασης, που βασίζονται στο σωματικό βάρος και το μόνο που χρειάζονται, είναι ένα λάστιχο γυμναστικής. Μέσα στο πρόγραμμα 4 εβδομάδων, εντάσσεται καθημερινή αεροβική γυμναστική διάρκειας 30 λεπτών με μία ημέρα κάνοντας διατάσεις και μία ημέρα έντονης αεροβικής γυμναστικής, ενώ επιτρέπονται 2 ημέρες ξεκούρασης,

Νέο σώμα σε 4 εβδομάδες: Υδατάνθρακες σε κάθε γεύμα, σοκολάτα, καφές και λίγη άσκηση [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Με την αύξηση της θερμοκρασίας του σώματος, ενεργοποιείται ο μεταβολισμός και η καύση του αποθηκευμένου λίπους. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης πλάνο γευμάτων με πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό αλλά και δύο σνακ μέσα στη μέρα. Με το να καταργούμε ομάδες φαγητών, να μετράμε θερμίδες και να στερούμαστε, η δίαιτα απλά είναι ένα μαρτύριο, χωρίς μάλιστα αποτέλεσμα.

Πολύ σημαντικό επίσης για την απώλεια κιλών, είναι να τρώμε αργά και συγκεντρωμένα. Τρώγοντας μπροστά από την τηλεόραση, ή τον υπολογιστή, ο εγκέφαλος μας δεν αποθηκεύει την πληροφορία του γεύματος, με αποτέλεσμα να πεινάμε συχνότερα. Μπορεί επίσης μερικοί να υποστηρίζουν ότι ο καφές δεν κάνει καλό, στην πραγματικότητα όμως, ο καλής ποιότητας καφές, περιέχει αντιοξειδωτικά και μας τονώνει. Στο πρόγραμμα επίσης επιτρέπεται η ελεύθερη κατανάλωση μαύρης σοκολάτας, ως σνακ μέσα στη μέρα.

Νέο σώμα σε 4 εβδομάδες: Υδατάνθρακες σε κάθε γεύμα, σοκολάτα, καφές και λίγη άσκηση [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Νέο σώμα σε 4 εβδομάδες: Υδατάνθρακες σε κάθε γεύμα, σοκολάτα, καφές και λίγη άσκηση [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Οι διατάσεις, ο καλός ύπνος, η σωστή ενυδάτωση του οργανισμού, είναι επίσης πολύ σημαντικά εφόδια, που θα μας βοηθήσουν να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο thefoodeffect και στο fitnessontoast

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δίαιτα σοκολάτα υδατάνθρακας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ