Πάγκαλος: Την Κυριακή αυτοκτονήσαμε μαζί [εικόνα] - iefimerida.gr

Πάγκαλος: Την Κυριακή αυτοκτονήσαμε μαζί [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν από τις εκλογές ο Θεόδωρος Πάγκαλος είχε δηλώσει ότι θα αυτοκτονήσει σε πιθανή εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ και τώρα... επανήλθε με νέα τοποθέτηση που προκαλεί αίσθηση.

Σήμερα, μέσω του Twitter, ο πρώην υπουργός αναφέρθηκε σε αυτή τη δήλωσή του και παραφράζοντας μια άλλη δήλωσή του για την οποία είχε δημιουργηθεί σάλος, το «μαζί τα φάγαμε», ανέφερε χαρακτηριστικά: «Την Κυριακή αυτοκτονήσαμε μαζί».

«Αυτοκτονήσαμε την Κυριακή μαζί, εσύ απλώς δεν το καταλάβες ακόμα. Νομίζεις ότι μπορείς να πηγαίνεις στις κηδείες των υπολοίπων. Βρυκόλακα!» έγραψε χαρακτηριστικά με μεγάλη δόση σαρκασμού, ενώ εν συνεχεία έγραψε για το πρώτο υπουργικό συμβούλιο: «Θαυμάζω τα άσπρα μαλλιά & τις φαλάκρες των υπουργών, τα σπάνια κορίτσια με επιμελώς βαμμένη κόμη & ανακράζω: Ζήτω η ανανέωση της πολιτικής ζωής».

Πάγκαλος: Την Κυριακή αυτοκτονήσαμε μαζί [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ