Σπίρτζης: Τέλος οι ιδιωτικοποιήσεις των περιφερειακών αεροδρομίων και των υποδομών [βίντεο] - iefimerida.gr

Σπίρτζης: Τέλος οι ιδιωτικοποιήσεις των περιφερειακών αεροδρομίων και των υποδομών [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο νέος αναπληρωτής υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης ξεκαθάρισε πως η κεντρική γραμμή της κυβέρνησης είναι ότι πρέπει να σταματήσουν οι ιδιωτικοποιήσεις υποδομών που εξυπηρετούν και μπορούν να βοηθήσουν στο να βγούμε από την κρίση.

Αναφερόμενος στο θέμα των ιδιωτικοποιήσεων των αεροδρομίων, ο νέος αναπληρωτής υπουργός παρέπεμψε στις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και πρόσθεσε ότι πρέπει να σταματήσουν οι ιδιωτικοποιήσεις υποδομών.

«Οι προτεραιότητες είναι αυτές που έχουμε πει και σαν επιμελητήριο και σαν επιστημονικός κόσμος. Πρέπει να γίνει ένα ιεραρχημένο πρόγραμμα και δημόσιων επενδύσεων που να υπηρετεί την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και προφανώς πρέπει και σε θεσμικό επίπεδο να δούμε πάρα πολλούς τομείς που τα τελευταία 4-5 χρόνια έχουν αποδομηθεί πλήρως», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Σπίρτζης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.


VIDEO ΣΠΙΡΤΖΗΣ από realmedialive

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ