Εκπληξη με τον Αλέξη Μητρόπουλο -Γιατί έμεινε εκτός κυβέρνησης - iefimerida.gr

Εκπληξη με τον Αλέξη Μητρόπουλο -Γιατί έμεινε εκτός κυβέρνησης

Φωτογραφία: Menelaos Myrillas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν ήταν μόνο η απουσία του Γιάννη Μηλιού από το κυβερνητικό σχήμα που προκάλεσε αίσθηση, αλλά και η απόφαση να μείνει εκτός κυβερνητικού σχήματος ο γνωστός εργατολόγος Αλέξης Μητρόπουλος, με αρκετές φωνές να σημειώνουν πως δεν έλαβε στήριξη ούτε από τους πασοκογενείς.

Ο γνωστός εργατολόγος, που επανεξελέγη καταλαμβάνοντας μάλιστα την πρώτη θέση στην περιφέρεια της Αττικής, είχε ακουστεί πως προοριζόταν για το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ή το Εργασίας, ωστόσο οι χθεσινές καραμπόλες που έγιναν τον άφησαν εκτός. Μάλιστα κάποιοι υποστηρίζουν πως η εκπροσώπηση της σοσιαλιστικής τάσης ήταν εξασφαλισμένη με την παρουσία του Παναγιώτη Κουρουμπλή στο ευαίσθητο υπουργείο Υγείας, οπότε ο κ. Μητρόπουλος θα έπρεπε να μείνει εκτός κυβερνητικού σχήματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλέξης Μητρόπουλος ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ