Τσίπρας σε υπουργούς: Στο φουλ οι μηχανές για να υλοποιηθεί το πρόγραμμα της ΔΕΘ - iefimerida.gr

Τσίπρας σε υπουργούς: Στο φουλ οι μηχανές για να υλοποιηθεί το πρόγραμμα της ΔΕΘ

Φωτογραφία: Konstantinos Tsakalidis / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα βαθιά μπαίνει με… το καλημέρα το νέο κυβερνητικό σχήμα και δεδομένου ότι δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο, αρχίζει το τιτάνιο έργο, όπως έχει πει και ο πρωθυπουργός, για την ανασυγκρότηση της χώρας με το πρόγραμμα του κ. Αλέξη Τσίπρα με τα έως τώρα δεδομένα να είναι αρκετά «βαρύ».

Σε πρώτη φάση, σήμερα στις 10.30 συνεδριάζει για πρώτη φορά το υπουργικό συμβούλιο και σύμφωνα με πληροφορίες από ανώτατη κυβερνητική πηγή ο πρωθυπουργός αναμένεται να εστιάσει σε τρία σημεία:

  • Πρώτη προτεραιότητα είναι η αναχαίτιση της ανθρωπιστικής κρίσης, πράγμα που σημαίνει ότι θα ζητήσει οι…μηχανές να δουλέψουν από δω και στο εξής στο «φουλ», με απώτερο σκοπό να υλοποιούνται σταδιακά οι προτάσεις του προγράμματος της ΔΕΘ
  • Ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της εισήγησής του αναμένεται να δώσει το «στίγμα» που αφορά στο σκέλος της διαπραγμάτευσης (ενώ θα ακολουθήσει και τοποθέτηση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης κ. Γιάννη Δραγασάκη)
  • Σε μείζον ζήτημα αναδεικνύεται η διαφάνεια της διακυβέρνησης της χώρας, με τις ίδιες πηγές να προϊδεάζουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα ζητήσει από τους υπουργούς του να είναι «ανοιχτοί» με τους πολίτες και να αφουγκράζονται τα προβλήματά τους.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ