Η σύγκρουση των ωραίων του υπουργείου Τουρισμού: Γιατί αναβλήθηκε η τελετή παράδοσης-παραλαβής - iefimerida.gr

Η σύγκρουση των ωραίων του υπουργείου Τουρισμού: Γιατί αναβλήθηκε η τελετή παράδοσης-παραλαβής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου φέρνει στο υπουργείο Τουρισμού, στη θέση της όμορφης Κρητικιάς Ολγας Κεφαλογιάννη, μια ακόμη ωραία γυναίκα, την Ελενα Κουντουρά, ωστόσο, το κλίμα «χάλασε» από νωρίς.

Η τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο αναβλήθηκε για την Τετάρτη, με την Ολγα Κεφαλογιάννη να εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για την Ελενα Κουντουρά.

Η τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο είχε προγραμματιστεί για το απόγευμα, ωστόσο, η καθυστέρηση ορκωμοσίας της νέας κυβέρνησης έφερε και την αναβολή της τελετής, η οποία θα γίνει τελικά αύριο.
Ωστόσο, η απελθούσα υπουργός εξέφρασε την δυσαρέσκεια της διότι ενημερώθηκε καθυστερημένα για την αναβολή, ενώ για την τελετή είχαν προσκληθεί τουριστικοί φορείς και μάλιστα κάποιοι είχαν ταξιδέψει εσπευσμένα από την επαρχία. Και η αναβολή έφερε τον εκνευρισμό της κας Κεφαλογιάννη που περίμενε στο υπουργείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ