Ολα όσα έγιναν στην ορκωμοσία της κυβέρνησης -Ο αγέλαστος, ο εύθυμος και μία ιδιαίτερη στιγμή [εικόνες] - iefimerida.gr

Ολα όσα έγιναν στην ορκωμοσία της κυβέρνησης -Ο αγέλαστος, ο εύθυμος και μία ιδιαίτερη στιγμή [εικόνες]

(ΑΠΕ/ΜΠΕ/ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η συντριπτική πλειονότητα ήταν... πρωτάρηδες στη διαδικασία. Αντιμετώπισαν λοιπόν με διαφορετικό τρόπο την παρουσία του στη νέα κυβέρνηση, τη στιγμή της ορκωμοσίας. Κάποιοι ήταν αμήχανοι, άλλοι γελαστοί και μερικοί βλοσυροί, ενώ δεν έλειψαν και τα απρόοπτα.

Ολα όσα έγιναν στην ορκωμοσία της κυβέρνησης -Ο αγέλαστος, ο εύθυμος και μία ιδιαίτερη στιγμή [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης ήταν ιδιαίτερα χαμογελαστός σε όλη τη διαδικασία και μάλιστα τη στιγμή που πήγε να υπογράψει έβαλε τα γέλια. Φαίνεται πως το συναίσθημα... παρέσυρε τον υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με αποτέλεσμα να ξεχάσει να χαιρετήσει τον Κάρολο Παπούλια. Βέβαια, αμέσως το αντιλήφθηκε και επέστρεψε.

Αντίθετα, ο Πάνος Σκουρλέτης ήταν αγέλαστος και... έσκασε ένα χαμόγελο μόνο έπειτα από παραίνεση κάποιων φωτογράφων, την ώρα που υπέγραφε.

Ολα όσα έγιναν στην ορκωμοσία της κυβέρνησης -Ο αγέλαστος, ο εύθυμος και μία ιδιαίτερη στιγμή [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Απρόοπτα προέκυψαν όμως και με την πένα που υπέγραφαν οι υπουργοί, ενώ ο Ευκλείδης Τσακαλώτος βρέθηκε σε αμηχανία όταν του έπεσε κάτω. Ο Πάνος Καμμένος από την άλλη έβαλε την πιο μεγάλη υπογραφή, με αποτέλεσμα να... υπερβεί τα όρια και να περάσει και στο σημείο που ήταν δύο άλλα ονόματα.

Ολα όσα έγιναν στην ορκωμοσία της κυβέρνησης -Ο αγέλαστος, ο εύθυμος και μία ιδιαίτερη στιγμή [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Η ιδιαίτερη στιγμή της ορκωμοσίας ήταν όταν ο Παναγιώτης Κουρουμπλής προσήλθε για να υπογράψει. Ο υπουργός Υγείας- ο πρώτος τυφλός υπουργός- υπέγραψε με τη βοήθεια ενός υπαλλήλου της Προεδρίας και τη στιγμή εκείνη σχεδόν όλοι σιώπησαν, δείχνοντας το σεβασμό τους.

Οσο για την αποχώρηση των μελών του νέου υπουργικού συμβουλίου, η Τασία Χριστοδουλοπούλου ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να φύγουν από το Προεδρικό Μέγαρο, καθώς η αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής βιαζόταν να ανάψει τσιγάρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ