Ο ΟΦΗ ξανακέρδισε τον Πανθρακικό και προκρίθηκε - iefimerida.gr

Ο ΟΦΗ ξανακέρδισε τον Πανθρακικό και προκρίθηκε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε έναν αγώνα που αποδείχθηκε τυπική διαδικασία, ύστερα από το 0-4 της πρώτης αναμέτρησης, ο ΟΦΗ επικράτησε με 1-0 του Πανθρακικού στο Γεντί Κουλέ και πέρασε.

Χάρη σε γκολ του Ανδρέα Λαμπρόπουλου η ομάδα του Ηρακλείου πέρασε θριαμβευτικά στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, με συνολικό σκορ 5-0 (1-0, 0-4). Ο Νίκος Αναστόπουλος, ο οποίος δεν έχει και πολλές επιλογές, έκανε δύο αλλαγές συγκριτικά με την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, ξεκινώντας τους Μακρή, Μαραθιανό, ενώ άφησε έξω τους Κουτσιανικούλη, Τζορτζ. Οι φιλοξενούμενοι φαίνεται πως είχαν αποδεχθεί τον ρόλο τους. Δεν έδειξαν να πιστεύουν στην ανατροπή και απείλησαν ελάχιστα τον Λόρια. Ο Μερεμπασβίλι πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις μισή ώρα, καθώς ένιωσε έντονες ενοχλήσεις, μετά από σκληρό μαρκάρισμα και εμπνέει ανησυχία η κατάσταση του.

ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Λόρια, Μπολάκης, Μονιάκης (62' Μανιδάκης), Φαζός, Δαμιανάκης, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος (75' Τζορτζ), Μερεμπασβίλι (36' λ.τ Κουτσιανικούλης), Μαραθιανός, Ροβίθης.

Πανθρακικός (Ρόκα): Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου (69' Μελίσσης), Μάρτινς, Μπαλντά (87' Στόγιος), Ηλιάδης, Ζδράβος, Φραγκούλης, Γκουτσίδης, Ψάλτης, Μουζαζβίλι, Χασομέρης (69' Μεχία).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΦΗ Πανθρακικός Κύπελλο λαμπροπουλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ