Πάνω από 670.000 χρήστες εμπιστεύθηκαν το iefimerida.gr για την ενημέρωσή τους στις εκλογές - iefimerida.gr

Πάνω από 670.000 χρήστες εμπιστεύθηκαν το iefimerida.gr για την ενημέρωσή τους στις εκλογές

Νέο ρεκόρ επισκεψιμότητας του iefimerida.gr τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντυπωσιακά είναι τα στατιστικά στοιχεία επισκεψιμότητας του iefimerida.gr το τελευταίο διήμερο, καθώς εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνες από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο μας εμπιστεύθηκαν για να ενημερωθούν για την εκλογική διαδικασία, τα αποτελέσματα και τις συνεπακόλουθες πολιτικές εξελίξεις.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Google Analytics, από το πρωί της Κυριακής μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας η ιστοσελίδα μας δέχτηκε 1.226.113 επισκέψεις από 679.241 μοναδικούς επισκέπτες. Είναι χαρακτηριστικό ότι μέσα σε 48 ώρες, οι αναγνώστες μας έκαναν 3.516.284 προβολές των άρθρων μας (pageviews) με μέσο χρόνο παραμονής τα 6 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα!

Πάνω από 670.000 χρήστες εμπιστεύθηκαν το iefimerida.gr για την ενημέρωσή τους στις εκλογές | iefimerida.gr 0

Αναλυτικότερα, την ημέρα των εκλογών, 322.610 μοναδικοί επισκέπτες προτίμησαν το iefimerida.gr για να ενημερωθούν για την εκλογική διαδικασία και τα πρώτα αποτελέσματα, κάνοντας 486.548 επισκέψεις και 1.252.009 σελιδοπροβολές.

Πάνω από 670.000 χρήστες εμπιστεύθηκαν το iefimerida.gr για την ενημέρωσή τους στις εκλογές | iefimerida.gr 1

Ενώ τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου, το iefimerida.gr πραγματοποίησε νέο ρεκόρ με 739.565 επισκέψεις από 457.219 μοναδικούς επισκέπτες και πάνω από 2 εκατομμύρια προβολές σελίδων μέσα σε μια μέρα.

Πάνω από 670.000 χρήστες εμπιστεύθηκαν το iefimerida.gr για την ενημέρωσή τους στις εκλογές | iefimerida.gr 2

Είναι δε αξιοσημείωτο ότι το 33% αυτών των επισκέψεων (232.632) προέρχονταν από κινητά και tablets, πράγμα που δείχνει ότι η ιστοσελίδα μας έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και σε αυτήν την κατηγορία.

Πάνω από 670.000 χρήστες εμπιστεύθηκαν το iefimerida.gr για την ενημέρωσή τους στις εκλογές | iefimerida.gr 3

Τα αδιαμφισβήτητα στοιχεία, που παρέχει η ανεξάρτητη υπηρεσία Analytics της Google, αποδεικνύουν για ακόμα μια φορά τη ραγδαία αύξηση επισκεψιμότητας που σημειώνει το iefimerida.gr, γεγονός που αποτυπώνεται και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το iefimerida.gr έχει ήδη ξεπεράσει (μέχρι τις 26 Ιανουαρίου) τα 3 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες, οι οποίοι πραγματοποίησαν 9.349.764 επισκέψεις και 28.423.821 προβολές άρθρων με μέσο χρόνο παραμονής τα 6 λεπτά και 53 δευτερόλεπτα. Γεγονός που δείχνει ότι εκτός από ρεκόρ επισκεψιμότητας, η ιστοσελίδα μας διατηρεί και ιδιαίτερα ψηλά επίπεδα αναγνωσιμότητας.

Πάνω από 670.000 χρήστες εμπιστεύθηκαν το iefimerida.gr για την ενημέρωσή τους στις εκλογές | iefimerida.gr 4

Για άλλη μια φορά, νιώθουμε υποχρεωμένοι να ευχαριστήσουμε εσάς τους αναγνώστες που μας προτιμάτε για την ενημέρωσή σας. Προφανώς, υπάρχουν πολλά που μπορούμε να κάνουμε ακόμα για να βελτιωθούμε και θα χαρούμε να ακούσουμε τη γνώμη σας για λάθη ή παραλείψεις από τη σελίδα επικοινωνίας.

Σας ευχαριστούμε!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ iefimerida Google Analytics επισκεψιμότητα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ