Δεν μπαίνει ο Νικολόπουλος των ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση, λένε τώρα οι πληροφορίες -Προηγήθηκε σάλος στα social media - iefimerida.gr

Δεν μπαίνει ο Νικολόπουλος των ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση, λένε τώρα οι πληροφορίες -Προηγήθηκε σάλος στα social media

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Aντιδράσεις προκάλεσε σε χρόνο ρεκόρ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η είδηση πως ο Νίκος Νικολόπουλος των Ανεξάρτητων Ελλήνων -γνωστός για το ομοφοβικό σχόλιο που είχε κάνει για τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου- φαίνεται πως μπαίνει στην κυβέρνηση.

Η είδηση βγήκε μετά την πρωινή συνεδρίαση της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, υπό τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος φέρεται να δήλωσε πως αναλαμβάνει ο ίδιος το υπουργείο Εθνικής Αμυνας και βάζει στην κυβέρνηση επίσης τους Τέρενς Κουίκ, Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, Ελενα Κουντουρά και Νίκο Νικολόπουλο.

Δεν μπαίνει ο Νικολόπουλος των ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση, λένε τώρα οι πληροφορίες -Προηγήθηκε σάλος στα social media | iefimerida.gr 0

Επικράτησε σύγχυση όμως, αφού κάποιοι αναφέρουν ότι στην κυβέρνηση δεν θα μπει ο Νίκος Νικολόπουλος αλλά ο συνταγματολόγος Ηλίας Νικολόπουλος. Λίγα λεπτά πριν την ανακοίνωση του κυβερνητικού σχήματος πάντως άρχισε να διαρρέεται πως δεν θα υπουργοποιηθεί τελικά καθώς έφτασαν μέχρι το Μέγαρο Μαξίμου τα αρνητικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι αντιδράσεις στo Τwitter είναι πάντως έντονες και καταιγιστικές, ενώ πολλοί απορούν πώς το αποδέχθηκε αυτό ο Αλεξης Τσίπρας, αν όντως ισχύει.

Ακολουθούν ενδεικτικά tweets:

  • Νικολόπουλος: Υπουργός διαπραγματεύσεων Αδελφοποίησης με την Τεχεράνη.
  • Ευρωπαίοι κίναιδοι, ομοφυλόφιλοι,αδερφές,gay,π@@στηδες ετοιμαστείτε. Έρχεται ο Νίκος Νικολόπουλος.
  • Τώρα που στην προοδευτική συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΕΛ θα μετέχει και ο Νίκος Νικολόπουλος, επιτέλους θα θεσπιστεί ο πολιτικός γάμος των πουσταριών.
  • Νομίζω ότι ο βαθια προοδευτικός Νίκος Νικολόπουλος πρέπει να αξιοποιηθει από την κυβέρνηση.Ισως στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων
     
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ