Προς το υπουργείο Δικαιοσύνης ο Παναγιώτης Νικολούδης -Η Κωνσταντοπούλου στο Εσωτερικών - iefimerida.gr

Προς το υπουργείο Δικαιοσύνης ο Παναγιώτης Νικολούδης -Η Κωνσταντοπούλου στο Εσωτερικών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρόεδρος της Αρχής για την καταπολέμηση του μαύρου χρήματος, Παναγιώτης Νικολούδης, θα αναλάβει, σύμφωνα με πληροφορίες, υπουργός Δικαιοσύνης.

Οι αρχικές πληροφορίες ήθελαν το υπουργείο Δικαιοσύνης να αναλαμβάνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία, μετά την επιλογή Νικολούδη φαίνεται ότι μετακινείται στο υπουργείο Εσωτερικών, για το οποίο αρχικά προοριζόταν ο Παναγιώτης Σκουρλέτης ο οποίος φαίνεται ότι καταλήγει στο υπουργείο Εργασίας.

Ποιος είναι ο Παναγιώτης Νικολούδης

Ο γεννημένος στη Μάνη το 1949, Παναγιώτης Νικολούδης είναι αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου και Πρόεδρος Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες & της Χρηματοδότησης της Τρομοκρατίας και Ελέγχου των Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης
Σπούδασε Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ συνέχισε με ειδικές σπουδές στις ΗΠΑ σχετικά με το Διεθνές Οργανωμένο έγκλημα, το «Ξέπλυμα μαύρου χρήματος» και τη Διαφθορά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ