Ο Βαρουφάκης ανακοίνωσε πως θα είναι υπουργός Οικονομικών -Μου είπαν πως ήρθε η ώρα να σκάσω [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο Βαρουφάκης ανακοίνωσε πως θα είναι υπουργός Οικονομικών -Μου είπαν πως ήρθε η ώρα να σκάσω [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηταν το πιο δυνατό ηχείο του, η δεξαμενή όχι απλώς καταγραφής των απόψεών του αλλά κυρίως συνομιλίας με τους πολίτες, τους φίλους και ορκισμένους αντιπάλους του. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης επέλεξε να γνωστοποιήσει την υπουργοποίησή του μέσω του blog του -και παρά το γεγονός ότι δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί επισήμως από τα πρωθυπουργικά χείλη.

Σε σημερινή ανάρτησή του με τον τίτλο «Ο υπουργός Οικονομικών μειώνει το blogging αλλά δεν το σταματά» γράφει -στα αγγλικά- ο καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας.

«Μου είπαν πως ήρθε η ώρα να διακόψω (το blogging) ή απλά να σκάσω. Σκοπεύω να αψηφήσω τις συμβουλές τους. Το να συνεχίσω το blogging εδώ θα θεωρούνταν κανονικά ανεύθυνο για έναν υπουργό Οικονομικών να αναλώνεται σε τέτοιου είδους επικοινωνία. Φυσικά οι αναρτήσεις θα γίνουν όλο και πιο σπάνιες και μικρές. Ελπίζω όμως να σας αποζημιώσω με πιο… ζουμερές απόψεις, παρατηρήσεις και ιδέες. Για να αναβιώσει η ελπίδα αυτή θα πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τους τρόπους του ζωφερού παρελθόντος. Το να διατηρήσουμε μια ανοιχτή γραμμή με τον έξω κόσμο μπορεί να αποτελεί ένα μικρό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. Οπότε συνεχίστε να παρακολουθείτε το blog».

Ο Βαρουφάκης ανακοίνωσε πως θα είναι υπουργός Οικονομικών -Μου είπαν πως ήρθε η ώρα να σκάσω [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιάννης Βαρουφάκης υπουργός Blog
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ