Νέα επίθεση στον Χριστόδουλο Ξηρό στις φυλακές Δομοκού - iefimerida.gr

Νέα επίθεση στον Χριστόδουλο Ξηρό στις φυλακές Δομοκού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τον ξυλοδαρμό του Χριστόδουλου Ξηρού από βαρυποινίτη την περασμένη Παρασκευή στις φυλακές Δομοκού, ακόμη ένα επεισόδιο σημειώθηκε τη Δευτέρα, με τον αρχιτρομοκράτη της 17Ν να βρίσκεται πλέον -όπως φαίνεται- στο στόχαστρο ποινικών.

Η χθεσινή επίθεση ήταν μόνο φραστική, αφού οι ποινικοί κρατούμενοι τον θεωρούν υπεύθυνο για την απόφαση της κυβέρνησης να συστήσει τη φυλακή υψίστης ασφαλείας. Μία απόφαση που ήρθε μετά την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού περίπου έναν χρόνο πριν.

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι του πρότειναν να τον βάλουν σε άλλη πτέρυγα, κάτι που αρχικά αρνήθηκε, ωστόσο οι επιθέσεις συνεχίστηκαν και ο Ξηρός αναγκάστηκε να δεχθεί.

Σύμφωνα με το lamiastar, και στη δεύτερη πτέρυγα του επιτέθηκαν κρατούμενοι που προέρχονται από τον χώρο των τρομοκρατών και έτσι αποφασίστηκε, για λόγους ασφαλείας, η μεταφορά του σε ένα κελί που θα βρίσκεται εντελώς μόνος του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χριστόδουλος Ξηρός φυλακές Δομοκού
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ