Ισόπαλοι 1-1 Παναιτωλικός και Ατρόμητος - Δεν μέτρησε κανονικό γκολ των γηπεδούχων [βίντεο] - iefimerida.gr

Ισόπαλοι 1-1 Παναιτωλικός και Ατρόμητος - Δεν μέτρησε κανονικό γκολ των γηπεδούχων [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ένα παιχνίδι το οποίο θα συζητηθεί αρκετά, Παναιτωλικός και Ατρόμητος έμειναν στην ισοπαλία 1-1 με τους γηπεδούχους να έχουν τρομερά και δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία του Γιώργου Δασκαλόπουλου.

Το γκολ του Ούμπιντες μόλις στο 11ο δευτερόλεπτο έδωσε προβάδισμα στον Ατρόμητο, ο οποίος σε ένα γήπεδο βούρκο από τις κακές καιρικές συνθήκες κατάφερε να πάρει ένα απρόσμενα γρήγορο προβάδισμα. Ο Παναιτωλικός όμως ήταν καταιγιστικός. Στο 9ο λεπτό ο Φωτάκης είχε δοκάρι και στο 27' ο Κούσας σκόραρε με κεφαλιά όμως έπειτα από υπόδειξη του πρώτου βοηθού, ο διαιτητής δεν μέτρησε το γκολ αν και ο Γκορμούνοφ μπλόκαρε την μπάλα μέσα από τη γραμμή.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν την πίεση και στο δεύτερο ημίχρονο χάνοντας κλασικές ευκαιρίες. Στο 90ο λεπτό σουτ του Γοδόι σημάδεψε ξανά το δοκάρι και τελικά η λύτρωση για τον Παναιτωλικό ήρθε στις καθυστερήσεις με κοντινό πλασέ του Μπεχεράνο, το οποίο διαμόρφωσε και το τελικό 1-1.

Συνθέσεις
Παναιτωλικός:Στεφανάκος, Κούσας, Μπεχεράνο, Άλβες, Κάπελ, Γοδόι, Σκαραμοτσίνο, Βιγιαφάνες, Μαρτίνες, Ετζεγκέλε, Φωτάκης
Ατρόμητος: Γκορμούνοφ, Κατσουράνης, Κούρος, Αγκουαζί, Φυτανίδης, Μπρίτο, Ναπολεόνι, Κιβρακίδης, Δημούτσος, Ούμπιντες, Πίτου Γκαρσία

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναιτωλικός Ατρόμητος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ