Tο αβυσσαλέο ντεκολτέ της Τζένιφερ Ανιστον [εικόνες] - iefimerida.gr

Tο αβυσσαλέο ντεκολτέ της Τζένιφερ Ανιστον [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η ερμηνεία της στο «Cake» να χαρακτηρίστηκε ως μια από τις καλύτερες κινηματογραφικές στιγμές της, η Jennifer Aniston έφυγε από SAG Awards χωρίς βραβείο.

Tο αβυσσαλέο ντεκολτέ της Τζένιφερ Ανιστον [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Αυτήν ήταν η τρίτη φορά που η Aniston έφυγε με άδεια χέρια. Το ίδιο συνέβη στις Χρυσές Σφαίρες και «Critic’s Choice Awards».

Tο αβυσσαλέο ντεκολτέ της Τζένιφερ Ανιστον [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η διάσημη ηθοποιός μπορεί να έχασε για μια ακόμη φορά από την Julianne Moore κέρδισε ωστόσο τις καλύτερες εντυπώσεις με την εμφάνιση της στο κόκκινο χαλί. Η μπρονζέ vintage τουαλέτα του Galliano που φόρεσε η 46χρονη ηθοποιός αλλά και το βαθύ ντεκολτέ της τράβηξαν όλα τα βλέμματα.

Tο αβυσσαλέο ντεκολτέ της Τζένιφερ Ανιστον [εικόνες] | iefimerida.gr 2


Η ίδια συνοδευόταν από τον αρραβωνιαστικό της Justin Theroux ενώ κάποια στιγμή ξέσπασε σε κλάματα, όταν συναντήθηκε με την Meryl Streep η οποία της ψιθύρισε μερικά συγκινητικά λόγια στ΄αυτί, που έκαναν την Aniston να λυγίσει.

Tο αβυσσαλέο ντεκολτέ της Τζένιφερ Ανιστον [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ