Σπύρος Σαγιάς, ο δικηγόρος που προαλείφεται για γραμματέας υπουργικού συμβουλίου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Σπύρος Σαγιάς, ο δικηγόρος που προαλείφεται για γραμματέας υπουργικού συμβουλίου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

 ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Σπύρος Σαγιάς είναι ο κύριος που περπατάει ένα βήμα πίσω από τον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο συνόδευσε με τον Νίκο Παππά στο προεδρικό μέγαρο.

Είναι δικηγόρος, απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και σύμφωνα με πληροφορίες θα καταλάβει τη θέση του γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου της νέας κυβέρνησης.

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στο Εμπορικό Δίκαιο (D.E.A), Πανεπιστήμιο Panthéon Assas Paris II, Droit Commercial. Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο, Μέλος του Ελληνοβρετανικού, Ελληνογαλλικού και του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου, της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Δικαίου Τεχνολογίας και Κατασκευών.
Ειδικεύεται σε θέματα εμπορικού και δημοσίου δικαίου, με έμφαση τις υπηρεσίες νομικού συμβούλου στον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα, ιδίως σε ζητήματα δημόσιου οικονομικού δικαίου (δημόσιες συμβάσεις, δημόσια έργα, συμβάσεις παραχώρησης, επενδυτικά σχέδια) Γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ