Εκπρόσωπος Σόιμπλε: «Ναι» στην επέκταση, «όχι» στο κούρεμα - iefimerida.gr

Εκπρόσωπος Σόιμπλε: «Ναι» στην επέκταση, «όχι» στο κούρεμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η γερμανική κυβέρνηση δεν φαίνεται να αλλάζει τις απόψεις της για τη διευθέτηση του ελληνικού χρέους, παρά την αλλαγή της ελληνικής κυβέρνησης.

Όπως αναφέρει το Reuters, η εκπρόσωπος του γερμανικού ΥΠΟΙΚ, τουτέστιν του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, Marianne Kothe παραχωρώντας τη Δευτέρα συνέντευξη Τύπου άφησε ανοιχτή την πόρτα στην Ελλάδα για μια πιθανή επέκταση του τρέχοντος προγράμματος διάσωσης, αλλά απέκλεισε την πιθανότητα να γίνει και τρίτο κούρεμα χρέους ή αναδιάρθρωσή του.

Σε ερώτηση αν θα συζητούσε η Γερμανία την επέκταση του προγράμματος, η Marianne Kothe απάντησε: «Αυτό είναι σίγουρα μια δυνατότητα ή μια επιλογή και, όπως είπα, θα πάμε σε κάθε συζήτηση με εποικοδομητική διάθεση. Όπως πάντα, εξαρτάται από το πώς ένα αίτημα διατυπώνεται και από το γενικό πλαίσιο, αλλά κατ' αρχήν είναι μια είναι επιλογή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ